marți, 29 martie 2011

LA CONCURS

Andrei se hotărî să meargă mâine la o întrecere de alergări , împreună cu prietenul lui . Dar la sfârșitul concursului , băiatul se posomorî , deoarece prietenul lui a luat locul întâi , iar el nu a luat locul întâi . Dar bineînțeles el rămâne prieten cu el.

miercuri, 23 martie 2011

LA BISERICĂ

Într-o dimineaţă , m-a trezit un ciripit de vrăbiuţă , care îmi spunea să merg la Biserică împreună cu acei creştini , care se văd după chipul lor că sunt oameni buni .
Când s-a terminat slujba , le-am povestit tuturor , că de când am fost la acea Biserică , a fost doar pace în viaţa mea .
Şi de atunci eu merg în fiecare duminică la Sfânta Biserică.

LA BUNICA

Într-o zi călduroasă, mă plimbam prin curtea bunicii şi deodată am văzut nişte trandafiri gingaşi. Dar când să ajung la ei , a început o furtună , aşa că m-am dus în casă . A doua zi , cerul era senin iar iarba era foarte verde , aşa că am cules acei trandafiri gingaşi.

O VIAŢĂ DE COPIL

Ziua, înainte de şcoală,Ioana udă floarea ei preferată. Într-o zi, când a luat apă de la robinet,i-a căzut stropitoarea, aşa că s-a spart. Când s-a întors de la şcoală, i-a povestit mamei sale tot ce s-a întâmplat. Aşa că a doua zi mama ei i-a cumpărat o stropitoare nouă.

joi, 10 martie 2011

MAMĂ DRAGĂ

Mamă dragă tu eşti zână,
Tu eşti totul pe pământ
Tu eşti ce am eu mai scump
Şi drăguţă …. Nu mai spun.


De 8 martie acum,
Tu eşti totul pe pământ
Şi drăguţă şi gingaşă
Chiar eşti mămico frumoasă.


Tu eşti mamă unică
Tu nu ai defecte
Munceşti mult şi faci şi treabă
Şi apreciez chiar mult.


Un buchet cu floricele
Eu iţi voi da în dar,
Sănătate îţi doresc
Şi să nu te oboseşti.