duminică, 20 noiembrie 2011

Primul an de școală


Acum să va spun despre școala mea și de ce – mi place așa mult . În prima zi de școală a mea , în clasa întâi , a fost cea mai emoționată
Zi din viața mea .
Atunci când am înghețat de frig în curtea școlii și ascultam cu mare atenție discursul ținut de unele învățătoare , domnul director și poliția , mă gândeam cum va fi în interiorul insistuției , cum va fi în anii viitori și dacă îmi vor apărea în calea de a învăța , dificultăți . Eram foarte curioasă cine îmi va fi învățătoare timp de 4 ani . Când am auzit că mă strigă doamna iulia ancuța vasile , am mers timidă și i – am dat bucgetul cu trandafiri roșii ca săngele . Apoi am mers doi câte doi în luminoasa cla să . Cât timp ne îndreptam spre școală , doamna cu zâmbetul pe buze , zise :
,, - de ce sunteți așa rușinoși ? Nu fiți timiți ! ,,
Dar noi tot eram . Când am ajuns în clasă , m – am așezat în prima bancă . Doamna mai a schimbat locul noilor mei colegi , dar pe mine nu m – a mutat .
Iată că a trecut deja 1 an , așa că am luat marea și frumoasa vacănță pe care o așteaptă toți copiii . A trecut repede primul meu an școlar și au trecut repede și cele 3 luni , a câte 30 sau 3i de zile fiecare .
Cu o zi înainte de aveni la școlă credeam că nu – mi voi face nicio prietenă , dar nu a fost așa . Mi – am făcut o prietenă foarte bună .
În vacanță am ținut legătura aproape cu toate fetele . Am vorbit la telefon sau ne – am întâlnit în parc să ne jucăm . Pentru doamna învățătoare am pregătit în timpul anului școlar , am strâns o cgetă pentru ziua ei , care era în iulie . Acum vă dați seamă dece am strâns în anul școlar ? Dacă nu vă dați seama , vă spun eu . Pentrucă ziua dânsei era în vacanță și nu puteam să – i dăm un cadou .

Al doilea a școală



Iată că deja s – a terminat vacănța . Toți colegii mei care acum nu au mai fost noi . Doar trei au fost noi veniți . Anul ăsa a fost mai încărcat cu mai multe teme , multe concursuri , la unele am luat și medalii . Două de aur și una de bronz . Pot să zic că și în clasa a doua am stat în aceeași bancă . Sfârșitul anului școlar a fost cel mai frumos din viața mea , deoarece am primit multe diplome și doar 4 medalii de pe urma grelelor concursuri și cele ușoare .




Al treilea an de școală

Ce pot spune despre aces an , deoarece de abia l – am început . Pot spune că în fiecare an mă bucur de frumoasa revistă ,, doxi ,, . Acum mă pregătesc pentru concursul din aprilie .







Un comentariu:

  1. Buna Teo! Ms pentru partea cu prietena foarte buna. Imi place cum ai povestit anii pe care i-ai petrecut la scoala! Si,cred ca ar trebui sa ai grija la litere,adica,nu le mai manca. In fine,ideea este ca imi plac compararile tale si stilul de a povesti! :)


    Prietena ta,Tea.
    XoXo...continua tot asa!

    RăspundețiȘtergere